ketupat-lebaran.gif
Nyukcruk Galur Milangkala,Ngudag Maslahatna Diri, Singhoreng nu detaang teh caangna Ati, Kacakcalakan ibun panghampura,Kedaling rasa nu pinuh ku bangbaluh hate, urang lubarkeun, ngawengku pinuh ku nyuuh, meungpeung wanci can mustari, bilih kantos nyungkelit dina ati, tugenah dina manah, kasiku catur, katajong omong ku pribados, mugiridho ngahapunten samudaya kalepatan, Taqabalallahu Minna Wa Minkum, Syiamana wasiamakum Ngahaturakeun wilujeng boboran siam 1 syawal 1428 H.

Selamat Idul Fitri1428 H
Taqabbalallahu Minna Wa Minkum
Syiamana Wasiamakum
Kullu Amin Wa Antum Bi Khair
Minal Aidin Wal Faizdin
Mohon Maaf Lahir Bathin